Перейти до основного вмісту

Вітання від Департаменту освіти і науки Львівської ОВА для працівників дошкільної та позашкільної освіти


Привітання від

Вітаємо освітян із Всеукраїнським днем дошкілля та Днем позашкілля!

Традиційно в останню неділю вересня відзначаємо професійне свято працівників дошкільної та позашкільної освіти. Цьогоріч це свято особливе, обпечене війною.
Шановні освітяни!

Дякуємо за вашу сумлінну працю, яка в умовах війни є особливо важливою. Зараз українські діти, які відчули на собі жахіття війни, як ніколи потребують нашої підтримки.

Виховання найменших громадян України на початку їх життєвого шляху є надзвичайним завданням кожного працівника закладів дошкільної та позашкільної освіти.

Дякуємо кожному працівнику дошкільної спільноти Львівщини за Вашу допомогу ЗСУ, турботливий прихисток для вимушено переміщеним жителів України, організацію безпечного освітнього процесу в умовах війни.

Дякуємо кожному працівнику позашкілля за організацію роботи у воєнний час, оперативне реагування на нові виклики, залучення до освітнього процесу внутрішньо переміщених дітей та школярів, які були вимушені виїхати за межі України.

Бажаємо, щоб Ваше життя було щасливим, цікавим, радісним, з міцним здоров’ям. Бажаємо нових творчих здобутків у розвитку дошкільної освіти області!
Разом ми сила!
Все буде Україна!








Джерело інформації:














Коментарі