Перейти до основного вмісту

У Судововишнянській ДЮСШ нагородили переможців Чемпіонату ЛО «Дитяча Ліга» з волейболу


В п'ятницю, 09.09.2022 року, напередодні Дня фізичної культури та спорту в Судововишнянській ДЮСШ відбулося нагородження переможців Чемпіонату Львівської області "Дитяча Ліга" з волейболу серед дівчат 2005-2006 р.н. (у сезоні 2021-2022) та вручення вихованцям-випускникам свідоцтв про закінчення дитячо-юнацької спортивної школи.

Почесним гостем свята був президент громадської організації з волейболу у Львівській області Левків Володимир Іванович, який провів нагородження нашої команди, нагородив медалями і кубком та вручив подяку тренеру команди Дмитрів М.З і на згадку для ДЮСШ подарував книжку автора С.Гайдучка "Відбиванка", яка була написана 1930 року, але сам Володимир Іванович є упорядником сучасного видання цієї книги.

Також з привітальним словом звернулася начальниця відділу освіти, культури та туризму, молоді і спорту Курляк Г.С. та вручила свідоцтва про закінчення випускникам ДЮСШ.

Переможців та випускників прийшли підтримати тренери школи та дівчата з молодшої групи відділення волейболу, які теж приймали участь у Чемпіонаті, але реалії війни, так і не дали закінчити ці змагання для молодших.

Дякую колективу ДЮСШ за підтримку один-оного,тренеру команді дівчат Дмитрів М.З.за чудовий спортивний результат, дівчатам-волейболісткам за старання та наполегливу працю, яка увінчалася успіхом.

І кожному бажаю здоров'я, миру та завжди з мрією рухатись вперед!

Директор Судововишнянської 
дитячо-юнацької спортивної школи 
Мар'яна Павлик











Джерело інформації:






















Коментарі