Перейти до основного вмісту

«Ще до 600-та внутрішньо переміщених осіб зможуть знайти прихисток у Яворівському районі», - Ярослав Коминський


Вчора, 27 вересня, начальник Яворівської РВА Ярослав Коминський оглянув процес розпочатих ремонтних робіт в Державному підприємстві «Санаторно-курортного лікувального центру «Шкло». Тут зможе проживати 600 переселенців. Це будуть окремі кімнати й душові, загальна їдальня. Роботи планують завершити до двох місяців. 

Крім цього, у санаторії працюватиме реабілітаційний центр для військових з сучасним обладнанням для фізичної реабілітації. Також діятиме психологічна та юридична підтримка.  

«Дякую голові Новояворівської міської ради Володимиру Мацелюху, директору Державного підприємства «Санаторно-курортного лікувального центру «Шкло» Дмитрові Головкому за сприяння та підтримку таких проєктів. Яворівська команда за підтримки очільника області Максима Козицького та Львівської ОВА робить все, щоб внутрішньо переміщені особи були забезпечені житлом. Наше завдання, щоб кожен Українець, який вимушено переїхав на територію Львівщини, відчував турботу, підтримку й допомогу. Адже ми - один народ, тому продовжуємо працювати, бо тільки спільними зусиллями здобудемо перемогу на всіх фронтах! Разом до перемоги!» - говорить Ярослав Коминський.



























Коментарі