Перейти до основного вмісту

«Попри війну наші чемпіони й чемпіонки вже вибороли для України майже дві тисячі медалей», – Вадим Гутцайт


Спорт – це про волю до перемоги. Про імідж держави. Про здоров’я нації. Про майбутнє країни.

Дякую тренерам і спортсменам, які сьогодні стали на захист країни. Дякую всім фахівцям, які виховують здорове покоління дітей і наших майбутніх чемпіонів. Дякую кожному і кожній, чиїми зусиллями український прапор переможно здіймається на міжнародній арені.

Україна була, є і буде. Міцною і спортивною, сильною і вільною. Із невгамовною жагою до нових перемог. На усіх фронтах. І це завдяки кожному з вас. Продовжуємо боротися і перемагати!

Міністр молоді та спорту України
Вадим Гутцайт



Щорічно, в другу суботу вересня, в Україні відзначається професійне свято всіх професіоналів і любителів спорту, взагалі – людей, які ведуть здоровий спосіб життя, активно займаючись фізичною культурою і спортом.

Дорогі друзі! Дорога олімпійська родино Львівщини!

В цей день особливо хочу подякувати всім, для кого фізична культура і спорт стали професією, хто робить свій великий внесок у виховання чемпіонів, популяризацію спорту і нашої країни у світі на найпрестижніших міжнародних змаганнях!

Бажаю нашим спортсменам цілеспрямованості, успішних стартів і гучних перемог в ім’я України! Наснаги вам, витримки і невичерпної енергії задля нових звершень!

А всім прихильникам спорту – міцного здоров'я, олімпійського довголіття і мирного неба над головою! Після нашої Перемоги!

З повагою
голова Відділення НОК України у Львівській області
Юрій Турянський


Вітаємо зі святом всіх, для кого спорт і фізична культура є важливою складовою життя. 

Спорт дисциплінує.
Спорт змінює.
Спорт надихає. 
Спорт мотивує. 

Бути спортсменом чи тренером – це сьогодні велика відповідальність, адже своїми досягненнями, своєю поведінкою  і словами атлети часто репрезентують нашу країну світові. Спортивній спільноті під силу сформувати ще сильніший імідж нашої країни на міжнародній арені, або ж навпаки змусити засумніватись у ньому. 

Дякуємо усім, хто обрав для себе цю непросту, але дуже драйвову та відповідальну сферу. Нехай вона завжди приносить радість, задоволення і зростання. Перемог особистих і командних, які наближатимуть нашу головну Перемогу.
 
Варто пам’ятати, що спорт це не лише про швидше, вище, сильніше!










Джерела інформації:



















Коментарі