Перейти до основного вмісту

Добровольчі формування територіальної оборони Яворівського району отримали партію бронежилетів


Сьогодні начальник Яворівської РВА Ярослав Коминський завдяки співпраці голови Львівської обласної державної адміністрації ОВА Максима Козицького та ЛОК - Львівський Оборонний Кластер, отримали партію бронежилетів для добровольчих формувань територіальної оборони Яворівського району, що будуть патрулювати та охороняти об’єкти критичної інфраструктури.

"Потужність за добу складає 1000 штук. Усі вони сертифіковані, мають четвертий клас захисту. Кожен бронежилет важить в середньому 8 кілограмів, а це залежить від якості металу, який ми отримуємо, переважно, з Європи», - розповів співзасновник ГО «Львівський оборонний кластер.

"Спільними зусиллями продовжуємо матеріально-технічне забезпечення добровольчих формувань Яворівського району. Разом до перемоги!" - говорить Ярослав Григорович.

Додамо, що Львівський оборонний Кластер є найбільшим виробником бронежилетів в Україні. Міноборони визначило Львівський оборонний Кластер головним координатором волонтерського руху виробництва бронежилетів на час війни.











Джерела інформації:


















Коментарі