Перейти до основного вмісту

Юні волонтери на Яворівщині вкотре долучаються до збору коштів на ЗСУ


У День Незалежності України дівчатка з Яворівщини організували благодійну акцію у центрі міста, де збирали кошти для потреб військовослужбовців Збройних Сил України.

Аліна Шидловська, Вікторія Каламунецька робили браслети з бісеру, а Анна Каламунецька з батьками виготовляли магніти. Діти пропонували перехожим мешканцям свої вироби і наголошували, що всі кошти підуть на ЗСУ.

"Нам дуже хочеться підтримати кожного захисника, щоб вони швидше подолали ворога і повернулись до своїх родин" - говорили дівчата.

За день патріотичної служби юні волонтерки зібрали 3 505 гривень.



Ще одні юні волонтери долучилися до збору коштів на ЗСУ. Діанка організувала та продавала свої іграшки, щоб підтримати наших воїнів. Вдалося зібрати 2271 грн.


Маємо гарний флешмоб добрих справ, багато діток з Новояворівська стараються долучитися до збору коштів для наших захисників. Вчора було передано на фонд 2022 грн, дітки плели й продавали браслети.

Щиро дякуємо батькам, які виховують таких чуйних діток, і всім жителям, які підтримують ініціативи дітей і купують їх вироби.


Ці діти неймовірні! В с. Підлуби діти провели ярмарок, де було зібрано 4800 грн. За ці кошти будуть закуплені ліки для наших захисників, які зараз на передовій.

Діти, які люблять!
Діти, які будують нову Україну! 
Дякуємо вам!








Джерела інформації:

















Коментарі