Перейти до основного вмісту

В області перевірили перевізників, зокрема, Яворівського району


Упродовж тижня працівники управління транспорту та зв’язку перевірили дотримання вимог транспортного законодавства з перевезення пасажирів у Стрийському та Яворівському районах.

До перевірки залучили працівників відділу державного нагляду (контролю) у Львівській області Державної служби України з безпеки на транспорті та інспектори Управління патрульної поліції у Львівській області.

Під час спільної рейдової перевірки склали 2 акти за порушення вимог статей 35 та 39 (відсутність дозвільних документів/ відсутність другого водія автобуса) тягне за собою накладення штрафу 17 000 грн) ЗУ «Про автомобільний транспорт».

При цьому, працівники Управління патрульної поліції у Львівській області склали 20 адміністративних протоколів на загальну суму понад 4000 грн.

Зазначимо, що рейдові перевірки носять систематичний характер. В разі виявлення фактів неналежного надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, зареєструвати своє звернення можна за коротким номером «Гарячої лінії області» – 112.











Джерело інформації:














Коментарі