Перейти до основного вмісту

У Вороцеві відбувся захід «Молодь України - у вільне майбуття»


У межах відзначення Дня молоді у Вороцівському ЗЗСО І-ІІІ ст. відбулося свято «Молодь України - у вільне майбуття». Вперше ми відзначаємо цей день спільно з усією європейською спільнотою. Свято для кожного, хто відчуває себе молодим не тільки за віком, а й душею.

Зараз на юні, але вже такі міцні плечі нашої української молоді випала велика відповідальність. Неймовірно бадьорить, що ніхто з них не боїться жодних труднощів, і додає віри та впевненості - разом збережемо Україну та відбудуємо її незалежною та вільною державою.

Під час заходу майстриня Оксана Маруняк провела майстер-клас по виготовленню оберегів для наших захисників - маленький, але важливий вклад у нашу перемогу. Також творчиня представила свою колекцію ляльок-мотанок. До заходу із задоволенням доєднатися діти, вклавши у виготовлені обереги частинку тепла та любові. Такі речі піднімають настрій нашим воїнам, бо зроблені з дитячою щирістю та любов'ю.

Юні спортсмени зі села Бірки під керівництвом фахівця з питань спорту селищної ради, спортсмена Руслана Костюка провели майстер-клас з дзюдо для учасників свята.

А на завершення свята діти спільно з педагогами намалювали патріотичні малюнки. Хай наша молодь розвивається задля успішного майбутнього України.

















Джерело інформації:

















Коментарі