Перейти до основного вмісту

У Новояворівській громаді продовжує працювати мультидисциплінарна мобільна команда


Сьогодні, мультидисциплінарною мобільною командою було здійснено виїзд у смт Шкло Новояворівської громади та надано соціально - психологічну допомогу сім'ям з дітьми, які постраждали від війни.

Зокрема, обговорили питання щодо залучення дітей до освітнього процесу, переоформлення документів, отримання різного виду медичних, юридичних, соціальних послуг.

Після зустрічі кожна сім'я отримала сімейний набір продуктів харчування від фонду ЮНІСЕФ та гігієнічний набір від БО "БФ Карітас-Львів УГКЦ.

Нагадаємо, Мультидисциплінарна мобільна команда - це команда фахівців: юрист, психолог, фахівець із соціальної роботи, медик проводять робочі зустрічі з вимушено переміщеними жителями громади, надають консультації та допомогу.

Зокрема, мобільна бригада інформує присутніх з соціальними послугами для ВПО, отримання медичних послуг та обстежень, залучення до змістовного дозвілля та всебічного розвитку дітей, навчання дітей у дошкільних закладах та закладах освіти, працевлаштування, роботою інклюзивно-ресурсного центру, а також оформлення заяв для отримання одноразових допомог від ООН та дитячого фонду ЮНІСЕФ.

Детальніше за інформацією:

Телефон: 
068 - 412 - 04 - 91
 066 - 450 - 29 - 06











Джерела інформації:



















Коментарі