Перейти до основного вмісту

У Міжнародний день молоді в ПЗ «Розточчя» відбулася тематична зустріч


У Міжнародний день молоді, який Україна вперше відзначає з усім світом, захід відбувся і в Івано-Франковому. Публічна бібліотека спільно з Відділом освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківськоï селищноï ради провели в Природному заповіднику "Розточчя" тематичну зустріч.

Спілкування, обмін досвідом та цікава екскурсія, а ще - нові знання та незабутні враження. Захід розпочався з майстер-класу по виготовленню оберегів для наших захисників, який провела майстриня Оксана Маруняк. Її колекції ляльок-мотанок славляться на всю Яворівщину та поза її межами.

Також для учасників свята презентували відеовітання до Дня молоді, яке підготувало учнівське самоврядування Івано-Франківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Івана Франка. А після перегляду Максим Зірічний, талановитий хлопчик з Херсонщини, заспівав пісню «Заряджайте джавеліни».

На честь свята діти з "Dance Fam Time" підготували яскравий танцювальний флешмоб "Ми - молодь України!". Своїм виступом Юні українці ще раз нагадали, що вони — майбутнє квітучої та щасливої України, і саме вони повинні змінити на краще не тільки рідну країну, але й увесь світ.

Бажаємо нашій молоді терпіння і сміливості в усіх вчинках, бути активними, амбітними, здобувати знання, наполегливо працювати над собою та, звісно, бути здоровими!

Разом до перемоги! Все буде Україна!
















Джерело інформації:


















Коментарі