Перейти до основного вмісту

У Бірках організували спортивний день



Продуктивна неділя, це коли розпочали ранок Іграми волонтерів і провели весь день на благодійному фестивалі на підтримку ЗСУ. ЛОЦ ФЗН "Спорт для всіх" спільно із Івано-Франківською ТГ та Управлінням молоді та спорту Львівської ОДА, за підтримки спонсорів та місцевого населення організували спортивний день у с. Бірки!

Ігри волонтерів - вже традиційні змагання Львівщини. Цього разу змагалися волонтери зі Львова (від турклубу Чорногора), волонтери із с. Бірки та м. Пустомити. Змагалися у чотирьох видах: міні-футбол, пляжний волейбол, настільний теніс та корнхол. Перемогла команда з Пустомит, другими та третіми стали команди з Бірок та Львова відповідно.

Далі програма дня передбачала благодійний фестиваль, на якому були організовані спортивні естафети для дітей, цікаві ігри, такі як корнхол, еластик, настільний теніс, бадмінтон, були проведені майстер-класи із слеклайну, тактичної медицини, аквагриму, патріотичних тату, "Свічка своїми руками" та наукове шоу.

Дякуємо усіх, хто долучився до благодійного фестивалю: організаторам, місцевим, діткам, волонтерам та спонсорам, які подарували багато позитивних емоцій та допомогли зібрати кошти на аптечки для військових.














Джерело інформації:















Коментарі