Перейти до основного вмісту

На Яворівщині відбулись «Освітянські діалоги - 2022»


18 серпня в приміщенні Новояворівського краєзнавчого музею відбувся захід "Освітянські діалоги - 2022: кращі практики ефективного управління в реаліях сьогодення, нові виклики, перспективи" для керівників та працівників відділів освіти територіальних громад району, керівників центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівників інклюзивно-ресурсних центрів.

Розпочався захід з вітального слова першого заступника голови Яворівської РВА Володимира Дзюньки, який привітав присутніх і побажав спокійно та з користю провести час.

"Події 24 лютого змінили нас усіх, заставили розпочати життя заново, але не зламали. Навпаки ми стали сильнішими та єдиними, й у тому наша сила. Молодь - майбутнє України, тому наше завдання вкладати максимум зусиль для щасливого і незалежного майбутнього нашої країни. Слава Україні!" - зазначив Володимир Дзюнька.

Також Володимир Петрович нагородив подякою начальника Яворівської РВА Ярослав Коминський керівників закладів освіти за особистий внесок в підтримці та допомозі внутрішньо переміщених осіб.

В.о. начальника відділу освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та молоді Яворівська РВА Оксана Майхер ознайомила присутніх з програмою заходу.

"З вірою у перемогу, в українську освіту і наших освітян розпочинаємо серію зустрічей ”Освітянські діалоги - 2022". Бажаю усім нам гарно провести час та набути нових знань від колег", - додає Оксана Майхер.

Програма заходу складалася з чотирьох частин:

управління освітою територіальних громад в умовах сьогодення: нова школа, трансформація освітнього середовища громади розповіли керівники відділів освіти територіальних громад;

комунікації партнерства, синергетична взаємодія як основа ефективної діяльності Центрів професійного розвитку педагогічних працівників;

Інклюзивно-ресурсний центр в умовах децентралізації та дії правового режиму воєнного стану. 

нематеріальна культурна спадщина в основному процесі. Зокрема, учасники заходу мали змогу спілкуватися, ділитись досвідом та новими знаннями серед колег.

На завершення учасники заходу оглянули експозиції Яворівської забавки у музеї під керівництвом директора музею Леся Більська-Косик.

Зазначимо, організатори заходу - відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та молоді Яворівська РВА.










Джерело інформації:












Коментарі