Перейти до основного вмісту

«Молодь, яка вражає»: в Новояворівській громаді відбулись мотиваційні зустрічі



З нагоди Міжнародного дня молоді в Новояворівській громаді протягом 9 – 14 серпня тривали мотиваційні зустрічі "Молодь, яка вражає!". 

Раніше було опубліковано про заходи, що відбулись у 
с. Терновиця, 
➦ с. Добростани, 
➦ с. Молошковичі, 
➦ с. Прилбичі, 

наступними були 
 с. Бердихів, 
➦ с. Кам’янобрід, 
➦ м. Новояворівськ, 
➦ с. Мужиловичі, 
➦ смт Шкло.



В неділю, 14 серпня, в смт Шкло відбулась крайня дев’ята мотиваційна зустріч “Молодь, яка вражає!”

Учасники заходу розповіли про особливість капеланства та що мотивувало обрати цей вид душпастирства, про служіння для військових і молоді, про емоції після спортивних перемог і поразок та про важку щоденну працю над собою, про почуття, які змушують щодня залишати хатні клопоти і увесь вільний час присвячувати плетінню маскувальних сіток, про попит на маскувальні сітки і брак робочих рук, про особливості професії журналіста і вміння брати відповідальність на себе, про важливість мріяти і ризикувати щоб досягти поставленої цілі, адже кожен життєвий досвід є безцінним, бо загартовує і мотивує рухатись далі.

В цьому році вперше в історії України День молоді в Україні відзначають в Міжнародний день молоді – 12 серпня.

Щороку ООН визначає окрему тему для відзначення Дня молоді.

Тема Дня молоді 2022: «Молодь, яка вражає».

Так, наша молодь дійсно вражає своєю неймовірною активністю та підтримкою рідної країни! Проте, дивує не лише молодь, дивують і вражають всі українці, які допомагають в боротьбі проти ворога всім чим можуть: вони не замикаються у собі, не нарікають, не сидять, склавши руки, а при найменшій нагоді намагаються зробити корисну справу.

Насправді суть цього дня зовсім не у святкуванні, як було за радянських часів. Воно про увагу та повагу до українських молодих людей. Адже саме вони сьогодні стали чи не найголовнішою рушійною силою в боротьбі проти ворога. Саме вони щодня пришвидшують нашу перемогу! Саме вони просто зараз роблять неймовірні речі: хтось воює на фронті, хтось волонтерить в тилу, хтось — підтримує економіку та нищить рашистів інформаційно.

Сьогодні ми проживаємо важкий час, коли кожна справа є важливою і безцінною для нашої ПЕРЕМОГИ!


У суботу, 13 серпня, в с.Мужиловичі  відбулась восьма мотиваційна зустріч “Молодь, яка вражає!”

Учасники заходу розповіли про те, як створювався волонтерська спільнота у селі, про згуртованість та самоорганізацію  мешканців, про важливість обирати професію за покликом серця і займатись улюбленою справою.

Волонтери та волонтерська діяльність стали справжньою візитівкою України з початком повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави. Українські волонтери дивують, вражають та надихають своєю цілеспрямованістю, невтомністю та витримкою.


У суботу, 13 серпня, у м. Новояворівськ відбулась сьома  мотиваційна зустріч “Молодь, яка вражає!”

Учасники заходу розповіли про інформаційний фронт, який команда радіо yantarne.fm міцно тримає з початку повномаштабного вторгнення, про виклики і труднощі з якими зіткнулись, про музичну оборону та роботу івентсфери в часі війни, про учнівську наукову роботу, про збір макулатури на потреби ЗСУ, про благодійні ініціативи і екологічні проекти, про підтримку вчителів і допомогу друзів, про важливість і необхідність арт-терапії для дорослих і дітей, які знайшли знайшли прихисток у нашій громаді, про те, що ніколи не пізно змінити професію і почати займатись улюбленою справою, розповіли про свою покинуту окуповану домівку і допомогу ЗСУ на культурному фронті.

Кожен із нас важливий і кожен має тримати свій фронт задля спільної ПЕРЕМОГИ. Нас не зламати, не здолати, не перемогти. Віримо в кожного солдата, волонтера, хлопчика, який розказує вірш для ЗСУ і дівчинку, яка малює захиснику малюнок – в кожного українця!


У п’ятницю, 12 серпня, в с.Кам’янобрід  відбулась шоста мотиваційна зустріч “Молодь, яка вражає!”

Неймовірно талановиті та активні,  ініціативні та відповідальні учениці, учасниці учнівського парламенту та  Молодіжного Конгресу Українських Націоналістів  розповіли про свою організаційну роботу з однолітками і молодшими учнями школи, про те, як здобути довіру у старшого покоління мешканців села щоб тобі довіряли і враховували твою думку, розказали  про організацію патріотичних, мистецьких і релігійних заходів і їх значення для юного покоління, про організацію допомоги для дитячих будинків,  переселенців та ЗСУ!

Українська молодь - це тепер сталь та велика гордість, які  стали дорослими і мудрими зарано. Вони волонтерять, воюють, навчаються під сиренами, допомагають слабшим і постраждалим від війни, виходять на акції по всьому світу проти війни і агресора, збирають кошти на армію та нові домівки для тих, хто їх втратив, та іноді роблять неможливе. Вони вже є сильна нація, яка сформує нашу сильну національну державу та ніколи не забудуть, хто є нашим ворогом. Ви - вражаєте!


У четвер, 11 серпня, в с.Бердихів  відбулась п’ята  мотиваційна зустріч “Молодь, яка вражає!”

Учасники заходу розповіли про те, як відкрити власну справу з нуля в умовах війни і як не боятись, з чого починати і які переваги у власного бізнесу, про допомогу переселенцям у пошуку житла і поселення та як бути корисним у своїй громаді, дали прості і дієві рекомендації як захистити і зберегти українську мову та пояснили чому безпечного російського контенту не існує
Сьогодні ми проживаємо важкий час, коли кожна справа є важливою і безцінною для нашої перемоги!  

Українська молодь прямо зараз не зупиняється і робить все, щоб наблизити перемогу України. На фронті, тримаючи зброю в руках, працюючи та підтримуючи економіку країни, відбудовуючи зруйноване, займаючись волонтерством.










Джерело інформації:



















Коментарі