Перейти до основного вмісту

Для внутрішньо переміщених дітей провели екскурсію у Ведмежому притулку «Домажир»


Для 25 внутрішньо переміщених дітей із зони бойових дій, які знайшли прихисток та проживають у "Будинку Паломника" на території Івано-Франківської селищної ради, провели екскурсію у "Ведмежий притулок "Домажир" з розважальними програмами. 

Захід відбувся за сприяння церкви Успіння пресвятої Богородиці с. Страдч, Центру надання соціальних послуг та служби у справах дітей Івано-Франківської громади. 

Діти значно важче переживають війну, ніж дорослі. Їм потрібно частіше відволікатися, повертатися у мирне життя, спілкуватися із ровесниками, аби відновлювати психоемоційний стан. Тож в такий час маємо робити все, аби їх дитинство було радісним і безхмарним. Відтак, щасливі дитячі посмішки вкотре довели, що людська доброта може дістати до найбільшої глибини дитячого серця. 

Щиро дякуємо отцю Ярославу Гусаку, директору ведмежого притулку Ігорю Николину, працівницям притулку Анастасії та Марії за підтримку, спільну згуртовану роботу,  увагу до дітей та неймовірну турботу. Діти – наше майбутнє! Бережімо найцінніше!










Джерело інформації:














Коментарі