Перейти до основного вмісту

Благодійне дійство, приурочене 31-й річниці Незалежності України, в Новояворівську


Вільні. Незламні. Незалежні.

Такими нас знає весь світ: українці - унікальна нація з сильним генетичним кодом. А особливо тепер, в час підступної війни, ми, як ніколи, єдині в своїй меті - якнайшвидше прогнати ворога з рідної землі і здобути Перемогу.

Кожен з нас - літні люди, молодь і навіть діти стали воїнами в тилу - кожен на своєму місці вносить свою лепту в майбутню Перемогу України, - це наш святий обов’язок в ім’я тих, хто мужньо дає відсіч рашистським загарбникам. Молимось, працюємо, підтримуємо, віримо.

Благодійне святкове дійство, приурочене 31-річниці Незалежності України стало ще одним чудовим заходом, під час якого нам вдалося зібрати понад 30 000 грн.

Новояворівські таланти дарували глядачам чудові патріотичні пісні, хореографічні композиції, українську музику, унікальні циркові номери, ігри-розваги для малечі, а ще - зворушливі слова вдячності та підтримки нашим військовим. Пишаємося і щиро дякуємо чудовим новояворівським талантам, що завжди активно долучаються до наших заходів.

Дружні, щирі та привітні дівчата з БФ «МІСТО ДОБРИХ ЛЮДЕЙ» пригощали наших глядачів смачними тістечками та різними смаколиками, і це додавало святкуванню атмосфери родинного єднання і тепла.

Родзинкою свята став кухар-волонтер Скотт із США - чудова особистість з великим щирим серцем та кулінарним талантом, його фірмова страва на святі була надзвичайно популярною.

Смачну каву, сувеніри власного виробництва, аква-грим та щирі посмішки дарували глядачам на площі вихователі та вихованці соціального центру «Регіна».

Завершенням святкового дійства став виступ молодіжних гуртів «Галичband”, “Mia Ramari”, “Ruta-band” у внутрішньому дворику ПК «Кристал».

Ми щиро дякуємо:

Новояворівська міська рада
 Відділ культури, молоді та спорту Новояворівської міської ради

 Народний самодіяльний хор «Нова Яворівщина»
 Народний духовий оркестр «Оксамит»
 Народний танцювальний колектив «Весна»
 Народна циркова студія «Веселка»
 Народний ансамбль народної музики «Янтарні джерела»
 Зразкова дитяча вокальна студія «Жуки»
 Народний жіночий вокальний ансамбль «Горлиця»
 Зразковий дитячий драматичний колектив «Вишенька»
 Вокальний ансамбль патріотичної пісні «Галичина»
 Вокальна студія «Ruta”
 Вокальна студія «My voice”
 Арт-студія «Art Age”
 Хореографічний колектив «Вишиванка»
 Оля Нестерко
 Дует Соломія Василець та Назар-Ян Божик
 Віта Рябенко
 Максим Зарічний

Все заради Перемоги!
Слава Україні!
Слава ЗСУ!

















Джерела інформації:
























Коментарі