Перейти до основного вмісту



ЗАКЛАДАМ ОСВІТИ ЛЬВІВЩИНИ РЕКОМЕНДУЮТЬ РОЗПОЧАТИ ОЧНЕ НАВЧАННЯ, - ДОН ЛОДА


Закладам освіти області, за винятком чотирьох міст, рекомендують розпочати очне навчання.

З  понеділка, 7 лютого, усім закладам дошкільної, загальної середньої, професійно-технічної та передвищої освіти рекомендують  перейти на очну форму навчання. 
На дистанційному форматі рекомендують залишити учнів 5-11 класів Львова, Стрия, Дрогобича та Червонограда.
Таке рішення сьогодні ухвалили на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 
З 7 лютого навчання учнів з 1 по 4 класи відбуватиметься в очному режимі. Однак у разі, коли хворіє на COVID-19 або перебуває на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 більш як 50 % здобувачів освіти та персоналу, заклад освіти переходить на дистанційну форму. Рішення щодо переведення на онлайн-режим навчання закладів освіти ухвалює педагогічна рада закладу освіти.
Окрім того, заклади вищої освіти у галузі культури «переводять» на змішану форму навчання, з урахуванням очного здобуття дуальної освіти, решта закладів вищої освіти навчатимуться віддалено.
Відповідні рекомендації що навчання в умовах карантинних обмежень скерували керівникам органів управління освітою територіальних громад, райдержадміністрацій, закладам обласного підпорядкування та Інклюзивно-ресурсним центрам.
Відповідний лист ДОН ЛОДА:
















Джерела інформації:














Коментарі