Перейти до основного вмісту


ВІТАЄМО О. ВОЛОДИМИРА ГАВРИЛЕНКА З ЮВІЛЕЄМ!


Сьогодні, 23 лютого, свій ювілей святкує адміністратор Храму Св. влкмч. Юрія Переможця (м. Яворів) отець Володимир Гавриленко.

Всечесний отче Володимире!

Прийміть щирі привітання з нагоди Вашого ювілею! Молитовно бажаємо Вам милості Божої, радості духовної, світлих думок, терпіння, розуміння, смирення та всепрощення! Нехай Господь кріпить та благословляє Вас, дарує Свої безмірні ласки й щедроти!

Дякуємо Вам за молитву, за віддану й жертовну працю у Винограднику Господньому!

Нехай Господь благословляє Вас і Вашу сім’ю здоров’ям, радістю, миром, численними небесними дарами!

Нехай Пресвята Богородиця завжди тримає Вас під Своїм Материнським Покровом!

На многії і благії літа!

Зі щирою повагою -
Marichka, адміністратор «Краю мій Яворовий» 


Сьогодні ювілей святкує велика, світла людина, один з творців історії міста Яворів – отець Володимир Гавриленко з Храму Св.влкмч. Юрія Переможця.

Колись я мав честь попрацювати пліч-о-пліч з отцем Володимиром, коли прислуговував у Вівтарній дружині. Він завжди мав мільйон ідей і бажання змінити все на краще. А ще – з великою любов’ю ставився до молоді. І тим завоював любов десятків, сотень і навіть тисяч наших сердець далеко за межами Яворова.

Отцю Володимиру також завдячую якісною освітою - він допоміг отримати рекомендаційний лист, який був обов'язковим для вступу в УКУ. І не раз допомагав порадою та мудрим словом під час навчання і після нього.

Надзвичайно багато зусиль отець Володимир приклав у Ліску, Котах та, звісно, найважливіше – розмальовування  Церкви святого Юрія в Яворові. Це дуже важливий історичний крок, який не став би реальністю без отця Володимира. Так крок за кроком цей важливий не лише для Яворова, а й для усієї Яворівщини процес іде і сьогодні.

А однією з найбільших приємностей нині є те, що ікона Лісківської Богородиці розташована у головному храмі УГКЦ – Патріаршому Соборі в Києві.

Отче, Божого благословення Вам! Бажаю вам перейшовши поріг золотого ювілею й надалі бути таким же активним та виголошувати промови, як влучають у саме серце та запалюють бажанням до чогось доброго у житті.

Депутат Верховної Ради України
Павло Бакунець


Всечесний Отче Володимире!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Золотого Ювілею.

Щиро дякую Вам за вашу невтомну працю, за жертовне служіння Богові та людям. Міцного здоров’я Вам, духовної наснаги. Нехай добро і світло, яке ви даруєте людям, повертаються до вас сторицею.

Нехай Господь обдаровує Вас і вашу родину усіма ласками й щедротами!

З повагою голова Яворівської районної державної адміністрації 
Ярослав Коминський


Всесвітліший Отче Володимире!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Золотого Ювілею. 

Від імені Яворівської районної ради бажаємо, щоб Ваша душа завжди залишалася чистою і відкритою, щоб на Вашому шляху завжди горіли вогні віри і надії, щоб для парафіян щира молитва й добре Ваше слово завжди дарували яскраве світло і натхнення, щоб усі Ваші починання і старання мали високу заслугу і повагу.

Вітаємо Вас з Ювілеєм, бажаємо Вам Божої допомоги у всіх справах, здоров’я, світла і гармонії на душі. Хай Бог нагородить Вас всіма благами, обдарує довголіттям.

Довідково:

Гавриленко Володимир (р.н. 23.02.1972, ркп. 08.11.1998): 

Адміністратор парафії св. Юрія у м. Яворів, Яворівського р-ну, Яворівський деканат.

Адміністратор парафії Собору св. Івана Хрестителя у с. Коти Яворівського р-ну, Яворівський деканат; 

Адміністратор парафії Положення Пояса Пресвятої Богородиці у с. Лісок Яворівського р-ну, Яворівський деканат.


Для парафіяльної громади Храму Св. влкмч. Юрія Переможця отець Володимир Гавриленко є духовним наставником і справжнім другом!

Для мене - добрим порадником!

Сьогодні в отця Володимира гарний ювілей! 

Зичу вам, всечесний отче, рясних Божих благодатей, довголіття та сил для виконання всього, що Господь задумав для Вас!

Многих літ!

Яворівський міський голова
Ігор Грабовський











Джерела інформації:
Краю мій Яворовий




















Коментарі