Перейти до основного вмісту


СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ДОЛУЧИЛАСЬ ДО ПОШУКУ КАНДИДАТІВ У ПАТРОНАТНІ ВИХОВАТЕЛІ


Віднедавна, служба зайнятості долучилась до пошуку кандидатів у патронатні вихователі. З метою інформування громадськості про суть та зміст патронату, у стінах Яворівської районної філії ЛОЦЗ 09.02.2022 року відбувся інформаційний семінар для безробітного населення із залученням соціальних партнерів, а саме: представників Служби у справах дітей Яворівської міської ради, комунального закладу Яворівської міської ради «Центр надання соціальних послуг».

Ціль семінару – окреслення мети послуги та вимог до патронатних вихователів. Основний наголос ставився на те, що патронатна сім’я є новітньою формою сімейного виховання в Україні.

Патронатний вихователь покликаний прихистити дитину, яка з різних причин не може мешкати зі своєю родиною. Патронат відіграє важливу роль – надає можливість дитині зростати в безпеці та піклуванні.

Додаткову інформацію про можливість стати патронатним вихователем, особи, які перебувають на обліку в районній філії можуть отримати у свого кар’єрного радника під час особистого візиту.















Джерело інформації:














Коментарі