Перейти до основного вмісту


СЬОГОДНІ МИНАЄ СЬОМА РІЧНИЦЯ З ДНЯ ЗАГИБЕЛІ АНДРІЯ КУЗЬМЕНКА


Сьогодні, 2 лютого, минає сім років з дня загибелі відомого українського співака, лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка.

2 лютого 2015 року Кузьма після концерту у Кривому Розі поспішав до аеропорту. Вранішня слизька дорога біля села Лозоватка Дніпропетровської області стала для артиста смертельною. Близько 07:00 його джип Toyota на великій швидкості зіткнувся з молоковозом. У Кузьми не було шансів – він помер на місті.

Він був оптимістом та вмів відчувати біль інших. Таким його знають не лише рідні та друзі, але й прихильники. Кузьма Скрябін був не просто співаком та телеведучим, а й лідером громадської думки і ніколи не боявся говорити те, що думає.

Його «Птахи», «Люди, як кораблі», «Старі фотографії», «Місця щасливих людей», «Шампанські очі», «Добряк» та десятки інших композицій житимуть вічно в серцях мільйонів українців.

Довідково:

Андрія Кузьменка поховали 5 лютого 2015 року у Львові у родинному склепі на Брюховицькому кладовищі. Незважаючи на те, що родичі просили про закритий похорон, тисячі людей прийшли провести Кузьму в останню путь.

Андрія посмертно нагородили орденом "Захисник кордонів батьківської землі" під номером 001. Також посмертно Андрія Кузьменка нагородили орденом "За заслуги" I ступеня.








Джерело інформації:





















Коментарі