Перейти до основного вмісту


ЩЕ П'ЯТЬ МЕШКАНОК ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ОТРИМАЛИ ЗВАННЯ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ»


Сьогодні нагороди матерям-героїням Яворівського району вручив перший заступник голови Яворівської районної державної адміністрації Володимир Дзюнька, перший заступник Новояворівського міського голови Галина Джулай та заступник голови Яворівської міської ради Катерина Михасяк.

«Дорогі матері, ваша праця неоцінена. Ви заслуговуєте на найбільшу подяку та вдячність і від держави, і від своїх дітей, і від кожного з нас. Низький Вам уклін та подяка, адже ви виховуєте наше майбутнє. Міцного здоров’я, благополуччя, довголіття, Божого благословення та впевненості у завтрашньому дні», – зазначив у вітальному слові Володимир Дзюнька.

Відтак, за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку присвоїли почесне звання «Мати-героїня»: 
  • Байді Галині Андріївні – 5 дітей, м. Новояворівськ, 
  • Гіджак Марії Петрівні – 5 дітей смт Шкло, 
  • Мірило Надії Іванівні 5 – дітей м. Новояворівськ, 
  • Прихід Наталії Богданівні 5 – дітей с. Зарубани, 
  • Рифяк Ользі Миронівні 5 – дітей с. Арламівська Воля.

Зазначимо, почесне звання України "Мати-героїня" є найвищою відзнакою за материнство і присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку.


















Джерела інформації:























Коментарі