Перейти до основного вмісту


ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ СУДОВОВИШНЯНСЬКОЇ ТГ ПРОЗВІТУВАЛИ ПЕРЕД НАСЕЛЕННЯМ ПРО СВОЮ РОБОТУ


#Ми_тут_щоб_допомогти: поліцейські офіцери однієї з громад Львівщини прозвітували перед населенням про свою роботу.

Поліцейські офіцери Судововишнянської ТГ під час сесії міської ради прозвітували про пророблену роботу за минулий рік, зокрема, розповіли про криміногенну ситуацію на території обслуговування, заходи, що здійснюються для забезпечення правопорядку, а також обговорили подальші плани для покращення взаємодії поліції та громад.

Зокрема, протягом минулого року поліцейські офіцери цієї громади опрацювали близько 120 викликів громадян, притягнули до адміністративної відповідальності понад 180 порушників. Крім цього, правоохоронці провели кілька десятків превентивних зустрічей з особами, що перебувають на обліку, профілактичних бесід з учнями навчальних закладів громади, а також здійснили понад 40 перевірок щодо зберігання зброї та спеціальних засобів.

Разом із соціальними службами, поліцейські неодноразово відвідували родини, що перебувають у складних життєвих обставинах, звертаючи особливу увагу на умови для життя та розвитку дітей.

Наостанок поліцейські офіцери громади нагадали мешканцям, що у будь-якій ситуації, яка загрожує вашому життю чи здоров’ю, або якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину, звертайтеся на оперативну лінію 102, до найближчого територіального підрозділу поліції або до поліцейського офіцера громади.

До головних завдань поліцейських офіцерів громад належать щоденне забезпечення правопорядку на території обслуговування, своєчасне реагування на проблеми громади, запобігання вчиненню правопорушень. Правоохоронці працюють і проживають на території громади, забезпечуючи правопорядок у режимі 24/7, а оцінювати роботу поліцейського можуть самі мешканці.











Джерело інформації:





















Коментарі