Перейти до основного вмісту


ХАРИЗМА UA ПРЕДСТАВИЛА ФІЛЬМ «ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ВЕРТЕП 2022»


За повідомленням
Представляємо фільм #ВолонтерськийВертеп 2022 - про поїздку волонтерів в зону ООС: вертеп, передову та тих, хто стоїть на сторожі нашого спокою та благополуччя!

Небайдужі українці поїхали на передову, щоб привітати захисників зі святами, щедрувати та доставити допомогу. Дякуємо військовим за мир у домівках, а усім волонтерам за те, що долучилися, зібрали та доставили допомогу.

«Ми всі разом зробили нереально величезну роботу і все за ради Тих, хто тримає нам небо мирним!

Проїхали 4000 кілометрів зі Львова - лінія фронту Луганщина - Донеччина - Приазов‘я - Маріуполь - Львів.

Двома машинами везли 9000 кілограм різних подарунків, в одної з них по дорозі вистрелило 4 колеса, не витримали вантажу.

Відвідали кілька тисяч військовослужбовців, де дарували подарунки, позитивні емоції, гарний настрій, пісні та щирі молитви, а це 37 різних позицій по передовій у зоні війни.

Щиро ДЯКУЄМО усім меценатам, благодійникам, людям з великим серцем та доброю душею за допомогу, сприяння та у різний спосіб підтримку українського війська у цій поїздці!

Учасниками волонтерської поїздки були: Ksenija Klym, Тарас Елейко, Тарас Сулимко, Natalja Dyhdalovich, Roman Fedoryshyn, Сергій Яременко, Andriy Snitsarchuk, Ваник Андрій, Olena Chebeliuk, Юрій Нога, Настя Дигдалович, Зиновий Медюх, Андрій Дацко, Степан Дацко, Yaromyr Delikatnyy, Сергій Мука, Василь Шипка і Юлія Вусенко та Петро Шот. Також до організації вертепу долучився Музей Гідності у Львові.

Усвідомлюючи масштаби, ми розуміємо, що тільки РАЗОМ, ми можемо гори звертати»

Допомагай українській армії сьогодні і тим ми наблизимо Перемогу!

Зйомка та монтаж Yaromyr Delikatnyy
#АНТС об’єднує









Джерело інформації:
















Коментарі