Перейти до основного вмісту


ГОЛОВОЮ АЖФЛ ОБРАНО МИРОСЛАВА ДОРОША


У Будинку футболу Львівщини відбулися установчі збори, в результаті яких створили Громадську організацію «Асоціація жіночого футболу Львівської області» (АЖФЛ) і затвердили її статут.

Головою АЖФЛ обрали Мирослава Дороша, його заступниками – Івана Томківа й Анастасію Янтуріну. Окрім них, до складу виконавчого комітету Асоціації жіночого футболу Львівської області ввійшли Тетяна Гринишена та Карло Заградка.

«Насамперед потрібно всіх сконсолідувати й виробити чітку стратегію розвитку дівочого та жіночого футболу на Львівщині. Зараз у Львівській області функціонують 9 центрів, які культивують дівочий і жіночий футбол. Але вони всі розрізнені. Бажано поєднати їх в одне ціле. Чи плануємо проведення обласного чемпіонату серед дівочих колективів? Так, обов'язково, ми мали сьогодні щодо цього розмову. Київ довірив нам провести в Новояворівську 5-го травня Фестиваль з футболу серед дівчат вікової категорії U-11 і у вересні у віковій категорії U-10. Львівщина має багаті традиції й чимало досягнень у жіночому футболі. Будемо їх примножувати», – зазначив у коментарі інформаційному центру ЛАФ Мирослав Дорош.
















Джерела інформації:

















Коментарі