Перейти до основного вмісту


ЗУСТРІЧ ТВОРЧОЇ МОЛОДІ НОВОЯВОРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ З ДЕЛЕГАЦІЄЮ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ МІСТА МЕЛІТОПОЛЬ


«У святковій атмосфері різдвяної гостинності та дружнього єднання, сьогодні відбулася святкова зустріч творчої молоді нашої громади з делегацією учнівської молоді міста Мелітополя Запорізької області.

Чудовими українськими колядками гостей вітали вихованці вокальних студій «Рута», «Жуки», «Мій голос», а аматори самодіяльного мистецтва з села Мужиловичі здивували наших гостей, показавши їм справжній вертеп, з яким ходять на Різдво від хати до хати. Захоплені чудовим різдвяним дійством, гості з Мелітополя щиро ділилися враженнями про своє перебування у родинах, відчуття справжніх галицьких різдвяних традицій та дружньо спілкувалися з керівниками Новояворівської міської ради.

Дзвінко пролунала спільна коляда «Нова радість стала».

На завершення святкової зустрічі усі присутні в залі вшанували пам’ять загиблих новітніх Героїв України, і взяли участь у почесній акції «Тихе Різдво для Героїв». Спільно виплетений вінок- сердечко учасники святкової зустрічі поклали до підніжжя пам’ятного знаку «Героям Майдану» і зробили чудові фото на згадку про цю незабутню зустріч», - Палац культури "Kристал" м.Новояворівськ.

Відео - за посиланням.




Відео - Olya Yuryk








Джерела інформації:

















Коментарі