Перейти до основного вмісту


«ЖИВИЙ ЛАНЦЮГ – ЛАНЦЮГ ДУМОК ТА ПРАГНЕНЬ»


Сьогодні голова Яворівської районної державної адміністрації взяв участь в онлайн телемосту «Живий ланцюг – ланцюг думок та прагнень» До Дня Соборності України, який відзначаємо 22 січня.

На початку онлайн зустрічі Ярослав Коминський привітав всіх з Різдвяними святами та Днем Соборності і побажав гарного настрою під час заходу.

"Перш за все хочу привітати всіх з Різдвяними Святами та Днем Соборності. Соборності України одна з найбільших перемог нашого народу в історії - возз’єднання на своїй землі, в одній державі, визволених з неволі двох частин України: Наддніпрянщини і Західної України. Наш обовязок пам'ятати та говорити про історію своєї Батьківщини. Тому дякую ініціаторам за можливість говорити про важливу тему нашої країни. Слава Україні - єдиній, соборній, неподільній" - Ярослав Коминський.

Під час онлайн зустрічі присутні ділилися досвідом, думками про День Соборності та про заходи, які відбуваються в їх областях з нагоди цього свята.

До заходу долучились вчителі та учні Яворівської гімназії ім. Осипа Маковея: Оксана Моляща, Наталія Романишин, учень 10 класу Владислав Ковалик, учень 11 класу Віктор Сичак та представники Олександріївської РДА, Щастинської РДА та Болгарської РДА.

"Дуже приємно усвідомлювати, що нас проводяться такі заходи, що маємо змогу поспілкуватись на такі теми з представниками інших областей та поділитись досвідом і думками. Для нас Соборність - це єдність всіх людей задля спільного кращого майбутнього нашої держави" - діляться учні Яворівської гімназії.

"В межах гімназії постійно проводяться різні заходи до Дня гідності та Соборності, з метою виховання нашого молодого покоління в ідеї єдності та соборності" - наголошує Оксана Моляща.

Усі учасники заходу були сповнені позитивних емоцій та бажанням єднати зусилля українського суспільства задля побудови незалежної, могутньої, соборної України.
















Джерело інформації:
















Коментарі