Перейти до основного вмісту


ВІДКРИТТЯ III РАЙОННОГО ТУРНІРУ З ШАШОК ПАМ’ЯТІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ РОМАНА СЕНИКА


Відкриття III районного турніру з шашок серед дівчат 2011 року та молодших пам’яті Героя України Романа Сеника.

Сьогодні, 23 січня у Наконечнянській ЗЗСО І- ІІ ступенів ім. Героя України Романа Сеника відбулося відкриття III районного турніру з шашок серед дівчат 2011 року та молодших пам’яті Героя України Романа Сеника.

Зазначимо, у турнірі беруть участь учні Яворівської та Турківської громади:
  • 20 учасників дорослих ветеранів та жінок;
  • 20 учасників дівчат та хлопців до 16 років;
  • 11 учасників до 10 років.

Привітали учасників змагань сестра Романа Сеника- Леся Лисак, керівник апарату Яворівської районної державної адміністрації Ірина Кравчук, віце президент шашок України, президент Львівської федирації шашок Іван Ільницький, тренер шашкового клубу м.Турки, віце президент шашок Львівської федирації Богдан Москаль.

«Перш за все хочу передати вітання від імені голови Яворівської районної державної адміністрації Ярослава Коминського та голови районної ради Миколи Романюка, з нагоди проведення III районного турніру. Такі заходи як сьогодні, повинні бути, адже так ми показуємо, що Герої живі доки про них пам’ятають. Гарного турніру, позитивного настрою та перемоги. Ви наша молодь та надія, приємно бачити, що сьогодні вас так багато, успіх вам», - зазначила Ірина Кравчук.

«Я сьогодні дякую організаторам за проведення заходу, рада всіх вас бачити, всім бажаю перемог. Як казав Роман ми мусимо стояти до кінця» - говорить Леся Лисак.













Джерело інформації:



















Коментарі