Перейти до основного вмісту


ВІДІЙШЛА У ЗАСВІТИ БІБЛІОТЕКАР НОВОЯВОРІВСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИ ДЛЯ ДІТЕЙ


Відійшла у засвіти бібліотекар Новояворівської бібліотеки для дітей Ольга Іванівна Русакова.

Працівники Відділу культури, молоді і спорту та КЗ "Публічної бібліотеки" Новояворівської міської ради глибоко сумують з приводу раптової смерті багаторічної працівниці бібліотеки Ольги Іванівни Русакової.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлої.

Вічная пам’ять!




Колектив Відділу культури, молоді та спорту щиро сумує з приводу непоправної втрати – передчасної смерті нашої колеги -  бібліотекарки Дитячої бібліотека м. Новояворівськ - Русакової Ольги Іванівни.

Нехай добрий, світлий спомин про Ольгу Іванівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег, маленьких відвідувачів дитячої бібліотеки та усіх, хто її знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть! У нашій пам’яті Ольга Іванівна назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме її світлу та щиру душу в Царство Небесне. Вічна світла пам’ять нашій колезі і другу.

Поділяємо біль та горе рідних!








Джерела інформації:















Коментарі