Перейти до основного вмісту


У ЯВОРІВСЬКОМУ РАЙОНІ ОГЛЯНУЛИ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ РОЗМІЩЕННЯ СИЛ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ


З 1 січня 2022 року набув чинності Закон "Про основи національного спротиву". За ним в адміністративних межах Яворівського району передбачено створити підрозділи територіальної оборони.

Напередодні заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний з робочим візитом відвідав потенційні інфраструктурні об'єкти Яворівщини. Спільно з керівником тероборони району Олександром Буровим та головою Яворівської районної державної адміністрації Ярославом Коминським вони оглянули приміщення, у яких можна було б розташувати управління Яворівського батальйону.

Голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський зазначив, про те, що як керівник району територіальної оборони, активно долучається до процесу роботи та пошуку приміщення для тимчасового розміщення управління батальйону.

"У виборі ми орієнтуємося на об’єкти Міністерства оборони України в місті Яворів. Зараз шукаємо приміщення для тимчасового розміщення управління батальйону", - прокоментував заступник Віталій Загайний.

Під час робочої поїздки заступник ознайомився також з курортною складовою Яворівщини. Зокрема, йдеться про санаторій Державної судової адміністрації в Шкло та санаторій Державної прикордонної служби у Немирові.

Також участь у робочій поїздці взяли перший заступник голови Яворівської районної державної адміністрації Володимир Дзюнька, голова Новояворівської міської ради Володимир Мацелюх, заступник голови Яворівської міської ради Катерина Михасяк, Мазур Ярослав Миколайович-директор Немирівської міської лікарні ЯМР.

























Джерело інформації:


















Коментарі