Перейти до основного вмісту


ПІДХОДИТЬ ДО ЗАВЕРШЕННЯ ПРОЄКТ «РОВЕЛОВЕ РОЗТОЧЧЯ - РАЗОМ ПОПРИ КОРДОНИ»



Проєкт "РовеЛове Розточчя - разом попри кордони", загальною вартістю 2,01 млн євро, що  реалізується в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020 підходить до завершення, відбуваються останні приготування до відкриття.

В рамках проєкту,  за залучені кошти міжнародної-технічної допомоги споруджено сучасний інформаційний еколого-просвітницький візит-центр в осередку «Верещиця», що на території Яворівського НПП (вартість - 252403,12 євро). 

Сьогодні директор департаменту екології та природних ресурсів Руслан Гречаник  провів виїзну нараду з підрядниками щодо вчасного та якісного завершення будівництва та облаштування візит-центру. 

Під час візиту оглянули виконаний обсяг робіт та обговорили з будівельниками основні питання, вирішення яких дозволить відкрити новий еколого-просвітницький центр для відвідувачів ще до весни 2022 року та зробити його  візитною карткою транскордонного природного регіону «Розточчя».

Також зазначаємо,  що в рамках проєкту департаментом реалізовано заходи на загальну суму 72,9 тис. євро, з яких 65,6 тис. євро - кошти ЄС та 235 тис. грн – власний внесок (кошти обласного фонду ОНПС).

Довідково:

Проєкт «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони» фінансується Європейським Союзом через Програму транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. 

Партнерами  Проєкту від України є:
  • Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА; 
  • Яворівський національний природний парк;
  • Асоціація органів місцевого самоврядування ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА" від Польщі; 
  • Уряд Маршалковський в Любліні;
  • Розточанський парк народовий;
  • Ґміна Замость.



















Джерело інформації:






















Коментарі