Перейти до основного вмісту


НЕЗАБУТНЯ МАНДРІВКА РІЗДВЯНОЮ КАЗКОЮ РАЗОМ ІЗ УЧАСНИКАМИ ПРОГРАМИ ЗА ОБМІНОМ


За повідомленням 

Незабутня мандрівка Різдвяною казкою разом із учасниками програми за обміном.

У гості до Новояворівської громади, до прекрасних родин із с.Прилбичі, с.Мужиловичі, с.Бердихів, с.Підлуби, с.Терновиця та с.Чолгині завітали 11 дітей з м.Мелітополя у супроводі двох учителів-наставників.

В рамках проєкту вони проживали з 06 по 10 січня у сільській місцевості, у доброзичливих сім’ях, які маючи щирі, добрі серця, проявили ініціативу приймати дорогих гостей.

На Святвечір та Різдво Христове діти мали змогу сповна відчути, побачити справжні українські традиції. На них чекала святкова вечеря, смачні страви та солодкі пампушки. Вони гучно колядували, прославляючи Ісуса Христа та відчиняли двері, щоб вертепи звеселили їхні домівки. Адже там де панує злагода, мир та любов - витає дух Різдва!

В цей час міста і села наповнювала атмосфера свята, феєричних заходів та емоцій, які неодмінно залишаться у серці кожної дитини, яка завітала до нас у гості.

08 січня у відбувся прекрасний захід у Новояворівському краєзнавчому музеї. Після чудового дійства, діти мали змогу відпочити, весело проводячи час на Льодовій арені та у спорткомплексі ФОК «Старт», плаваючи у басейні та релаксуючи у соляній кімнаті.

09 січня усі поринули у чарівну атмосферу старовинного м.Львова. Це була незабутня екскурсія засніженим містом, яка була схожа на казку.

10 січня відбулася зустріч Новояворівського міського голови Володимира Мацелюха та учасників проєкту у Новояворівському краєзнавчому музеї. Діти поділилися враженнями, отримали пам’ятні подарунки та подяки.

Начальник відділу освіти Новояворівської міської ради Михайло Дорош висловив вдячність дітям, батькам, учителям, які розділили радість світлого свята Різдва Христового разом з нашими гостями.

Дякуємо керівникам закладів загальної середньої освіти Новояворівської міської ради:
Мужиловицький ЗЗСО за плідну співпрацю задля реалізації проєкту.

Дякуємо нашим партнерам Pizza pub “Lavanda” за надзвичайно смачні обіди, які дуже смакували дітям.

Це проєкт, який змінює долі людей, який дав змогу поділитися нашою особливою культурою, об’єднатися, незважаючи на відстань, яка є між нашими містами.

Дорогі наші друзі, ми з нетерпінням чекаємо наступної зустрічі!












Джерела інформації:




















Коментарі