Перейти до основного вмісту


НА ЛЬВІВЩИНІ СИЛЬНІ ПОРИВИ ВІТРУ ТА ХУРТОВИНИ: ЗНЕСТРУМЛЕНО НИЗКУ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ


За повідомленням

За прогнозами синоптиків сьогодні у Львівській області пориви західного вітру 17-22 м/с, вдень місцями 25-27 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця.

Негода вже вдалася взнаки, адже станом на 10:00 год. залишились знеструмленими 16 ліній електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та 7 частково, 38 населених пунктів повністю та 24 частково у:
  • Західному РЕМ (Городоцька, Яворівська частина);
  • Центральний РЕМ (Пустомитівська, Перемишлянська, Жидачівська частина);
  • Північному РЕМ (Червоноградсько-Сокальська частина);
  • Східному РЕМ (Бродівська частина);
  • Південному РЕМ( Сколівська частина);
  • Карпатському РЕМ (Старосамбірська частина).

Відновлюють електропостачання 28 аварійно-ремонтних бригад у складі 120 працівників «Львівобленерго», задіяли 42 одиниці техніки.

Будьте обережними на вулиці та дотримуйтесь правил безпеки!

Не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів та організуйте охорону місця обриву проводу, щоб туди ніхто не потрапив, до приїзду оперативно-виїзної бригади «Львівобленерго».

Важливо! Відходити з небезпечної зони потрібно «гусячим кроком» - зведіть ступні ніг разом, не відривайте їх одна від одної і від землі та пересувайтеся дрібними ковзаючими кроками.

Терміново зателефонуйте на номер 0-800-30-15-68 і повідомте про ситуацію. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні.

При падінні дерев або гілок, травмуванні людей інформуйте екстрені служби за телефонами:101, 112 або 103.

Дізнатись про час відновлення електропостачання та повідомити про аварію Ви можете на сайті «Львівобленерго»: https://poweroff.loe.lviv.ua/

Окрім цього, надіслати інформацію про відсутність електроенергії можна у чат-ботах Viber та Telegram: https://loe.lviv.ua/ua/novyny~4698










Джерело інформації:













Коментарі