Перейти до основного вмісту


ЗВАННЯ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ» ОТРИМАЛИ ДЕСЯТЬ ЖІНОК ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ 


Сьогодні 10 грудня, у райдержадміністрації відбулось нагородження «Матері-героїні» Яворівського району, яку відзначено на державному рівні. Привітали героїнь та вручили заслужені нагороди "Матері-героїні" голова районної державної адміністрації Ярослав Коминський, голова районної ради Микола Романюк та голови територіальних громад і побажали більше хороших та світлих днів у їхньому житті, довголіття, добробуту, родинного тепла та радості від дітей і онуків.

Відповідно до Указу Президента України від 7 травня 2021 №188/2021 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня», цю державну нагороду отримала: пані Наталія з с. Старичі - 7 дітей, Марія м. Новояворівськ - 5 дітей, Ольга с.Рогізно - 5 дітей, Марія с. Коханівка - 5 дітей та Оксана с. Велике Поле -5 дітей.

Голова райдержадміністрації Ярослав Коминський висловив найщиріші слова подяки «Матері-Героїні» за те, що вона подарувала своїм дітям життя, навчила любити, творити добро. Побажав жінкам побільше хороших світлих днів у їхньому житті, довголіття, благополуччя, родинного тепла та радості і поваги від дітей.

Голова Яворівської районної ради Микола Романюк подякував «Матері-Героїні» за її невтомну працю, недоспані ночі, правильне і гідне виховання своїх дітей та побажав міцного здоров’я, радості, достатку, тепла, пошани від дітей, рідних та близьких.

Зазначимо, у Яворівському районі присвоєно почесне звання «Мати-героїня» 10 жінкам, які наближним часом також отримають свої нагороди.





















Джерела інформації:









Коментарі