Перейти до основного вмісту


ЗУСТРІЧАЄМО 2022: ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ ВІД «КРАЮ МІЙ ЯВОРОВИЙ»


Ось і минає 2021-ий, сповнений особливими подіями, враженнями, збагативши досвід кожного з нас своєю життєвою мудрістю, та вже зараз звідусіль линуть привітання з прийдешнім 2022-им.

Новорічні свята – це завжди нові надії і сподівання, нові задуми й бажання, новий крок у незвідане майбутнє, а відтак нехай же омріяне стане реальністю, прийдешній рік принесе довгоочікуваний мир та добробут для нашої країни, злагоду й щасливі події українським родинам. Нехай рік, в який ми ступаємо, підходить до нас під знаком миру та добра, любові й поваги до ближнього, буде роком чистих помислів і добрих справ.

«Кінець одного і початок наступного року – це дуже важливі моменти в нашому житті. Люди по-різному до них підходять: дехто гучно святкує Новий рік, інші (може, більшість) стараються проаналізувати те, що було, і навіть відважуються трошки глянути в майбутнє. Наш підхід, наш спосіб зустрічати кінець старого і початок нового року повинно характеризувати усві­домлення, що найважливіше поставити в центрі всіх тих роздумів нашого Творця. Маємо насамперед згадати, що доброго сталося для нас того року. Наш підсумок повинен бути нагодою відчути близькість нашого небесного Отця. Це наше відчуття, що Бог близько до нас, є нашою вдячністю», - Блаженніший Любомир Гузар.

Marichka (Краю мій Яворовий)































Коментарі