Перейти до основного вмісту


ЯВОРІВСЬКИЙ РАЙОН: ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Це свято нашої громади, громади кожного села, селища та міста, кожного їх мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями.

Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громади, знати їх проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів громад.

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам сили та наснаги.




Щиро вітаю з професійним святом – Днем місцевого самоврядування.

Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного за долю свого рідного краю.

День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади,  депутатів і усіх громадян, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт і зростання міст і селищних громад.

Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально – економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців сіл, селищ, міст, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною.

Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є тим внеском у розвиток держави, якого очікують мешканці громади.

Тому бажаю Вам мужності та здобутків у нелегкій та відповідальній праці, міцного здоров’я,  щастя, родинного благополуччя та здійснення  всіх Ваших життєвих планів та задумів!

З повагою, 
Голова Яворівської районної ради
Микола Романюк



Яворівська міська рада:

«Знайомтесь, це наш великий колектив Яворівської міської ради. 

16 відділів, 17 старостинських округів та 9 комунальних підприємств!

На фото не усі, але усі разом працюємо в місцевому самоврядуванні!

Колеги, друзі, моя велика Яворівська командо, зі святом усіх, з Днем місцевого самоврядування! 

Попереду ще багато роботи на благо нашої Яворівської громади, тож бажаю усім наснаги, невичерпної енергії, міцного здоров’я та Божого заступництва!» - Яворівський міський голова Ігор Грабовський.



Івано-Франківська селищна рада:

Шановні депутати, працівники Івано-Франківської селищної ради, колеги!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. 

Цей день об’єднує людей активної життєвої позиції, без яких добробут громад є неможливим.
Тож з нагоди професійного свята висловлюю  вдячність апарату селищної ради, депутатському корпусу, старостам за відповідальність, компетентність та за вагомий внесок у  розбудову Івано-Франківської територіальної громади. Завдяки нашій злагодженій роботі вирішується чимало непростих питань й реалізується багато проєктів. 

Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості для подальшого розквіту та єдності на шляху зміцнення авторитету нашої держави.

Від щирого серця бажаю вам здоров`я, достатку і добробуту, миру і злагоди, витримки і віри. Нехай усі життєві негаразди обходять нас стороною, а віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам сили та наснаги.

З повагою,
Голова Івано-Франківської 
селищної ради Ірина Перун






З нагоди Дня місцевого самоврядування вітаємо колег – усіх, кому громада висловила свою довіру і наділила владними повноваженнями, хто щоденною працею демонструє самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Поступово ми робимо впевнені кроки, долаючи труднощі, набуваємо цінного досвіду та вирішуємо питання повсякденного життя жителів Новояворівської громади.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток.

Нехай і надалі нашою спільною метою стане розбудова сильної та економічно потужної громади з рівними можливостями для усіх, комфортним та сучасним простором для життя і відпочинку.


Мостиська міська рада:

«Шановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування та депутати! 

З цим професійним святом я рада привітати  усіх працівників Мостиської міської територіальної громади. Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування.

Щиро дякую за самовіддану щоденну працю, високу активність у громадському житті, професійність і наполегливість, непереборне бажання розвивати нашу громаду, змінювати життя людей на краще.

Від усього серця бажаю всім миру, міцного здоров’я, наснаги, чистого людського щастя, добра та нових звершень на ниві зміцнення соціально-економічного розвитку нашої Мостищини!» - Мостиський міський голова Мирослава Пельц. 


Шановні депутати сільської, районної, обласної рад, працівники органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем місцевого самоврядування в Україні!

Цей день об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, усіх, хто вболіває за долю держави та зацікавлений у розбудові  демократичного суспільства.  

Представляти громаду,  знати її проблеми і докладати всіх зусиль для їх вирішення – почесна і відповідальна місія. 

Саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації громадських і приватних інтересів, сприяти вирішенню життєво важливих питань місцевого та державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами, їх громадськими об’єднаннями та владою, спільними зусиллями будувати Українську державу європейського зразка.

Від щирого серця бажаю Вам здоров`я, достатку і добробуту, миру і злагоди, витримки і віри.  

Нехай ваша професійність та висока відповідальність перед громадою сприяють її розвитку та змінам на краще в нашій Шегинівський територіальній громаді!

З повагою
голова Оксана Павуцьо










Джерела інформації:











Коментарі