Перейти до основного вмісту


ВІДБУВСЯ ОБЛАСНИЙ ТРАДИЦІЙНИЙ ТУРНІР З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ В СУДОВОВИШНЯНСЬКІЙ ДЮСШ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ДО ДНЯ СВ. МИКОЛАЯ


«Обласний традиційний турнір з настільного тенісу в Судововишнянській ДЮСШ, присвячений до Дня св. Миколая, який відбувся 18.12.2021р.

Учасниками турніру були команди з м. Львова, м. Стрия, м. Дрогобича, м. Старого Самбора, смт Краківця та господарі м. Судова Вишня. Близько півсотні дітей боролися за нагороди в особистій та командній першості.

Впевнену перемогу та загальнокомандне ПЕРШЕ місце посіли тенісисти Судововишнянської ДЮСШ. Команда з м. Львова виборола ДРУГЕ місце та команда з м. Старого Самбора посіла ТРЕТЮ сходинку.

  • Чудові успіхи наших тенісистів і в особистій першості:
Кошелик Ростислав - 1 місце;
Бущак Максим - 2 місце.
  • Вікова категорія молодші:
Доскоч Роман - 1 місце;
Горгут Олександр - 3 місце.
  • Категорія дівчат:
Сарахман Вікторія - 2 місце.

Тренер - Боровець Б.В.

Усі призери та переможці були нагороджені грамотами, медалями, кубками, подарунками, грошовими преміями та на "десерт" - тортик на команду.

Також приємним подарунком  напередодні Дня Миколая, було вручення  нашим вихованцям  екіпірування у вигляді спортивних курточок.

Велике ДЯКУЄМО всім, хто вболівав, підтримував, допомагав та зробив турнір незабутнім. За професійне суддівство вдячні Володимир Прокопюк - суддя міжнародної категорії з настільного тенісу.

Пекарня-кондиторська "Zdoblew", Баб'як Г., Хома М.,- дякуємо Вам за допомогу та спонсорство у турнірі», - директор Судововишнянської дитячо-юнацької спортивної школи Мар'яна Павлик. 

Церемонію нагородження провів спеціаліст відділу ОКТСМС Судововишнянської міської ради Ярослав Войціцький.



«17.12.2021 р. відбувся турнір за участі наймолодших тенісистів Судововишнянської ДЮСШ. Група початкової підготовки відділення настільного тенісу цьогоріч налічує рекордних 18 учнів, які повним складом  взяли участь у змаганнях.

Перші змагання, але такі багаті на емоції, переживання, несподіванки та сюрпризи. Попри все, діти продемонстрували всі свої вміння та навички, за що були нагороджені грамотами кубками  і подарунками. А на завершення свята всі дружньо поласували смаколиками від наших спонсорів.

Дякуємо Бабяк Г., Дигдало Л., Хома М., Тиндик Т. за подарунки та ласощі для наших діток»,- директор Судововишнянської дитячо-юнацької спортивної школи Мар'яна Павлик.  









Джерело інформації:




















Коментарі