Перейти до основного вмісту


ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ З ПИТАНЬ ФОРМУВАННЯ МЕРЕЖІ ЛІЦЕЇВ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ


Сьогодні, 13 грудня в сесійній залі відбувся круглий стіл за участі директора департаменту Олега Паски, керівників відділів освіти територіальних громад району з питань формування мережі закладів профільної середньої освіти та з метою оцінки спроможності громад у частині профілізації старшої школи і забезпечення права кожного учня на вибір відповідного профілю.

На початку наради перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька привітав представників департаменту освіти та науки Львівської ОДА та подякував за ініціативу проведення такої важливої наради у районі.

Зокрема, проаналізували прогнозовану мережу ліцеїв Яворівського району.

Начальники відділів освіти територіальних громад Яворівського району презентували своє бачення створення мережі ліцеїв та запропонували ряд заходів щодо втілення планів.

«Сьогодні наше завдання прикласти максимум зусиль, для формування спроможної мережі. У цьому процесі справді важливо почути думку громад та максимально їх врахувати. Адже думати та планувати виключно в рамках своєї громади не варто, треба виходити за її межі та створювати додаткові перспективи», - наголосив під час наради директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска.

Також під час зустрічі виступили депутат Львівської обласної ради Іван Стецькович та начальник відділу дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної роботи департаменту Ірина Сислюк.

Зазначимо, у Яворівському районі зараз функціонує 98 школи, в яких навчанням охоплено понад 23 тисячі учнів.

Модерувала захід в.о. начальника відділу освіти, охорони здоров'я, спорт та молоді Яворівської РДА Оксана Майхер.










































Джерела інформації:













Коментарі