Перейти до основного вмісту


«В УКРАЇНСЬКИЙ РІДНИЙ КРАЙ ІДЕ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ» - 17 ГРУДНЯ, СМТ ІВАНО-ФРАНКОВЕ


«Невдовзі до нас завітає Новий рік і Різдво прийде у наші домівки. Та випереджає їх чудовий день, який дозволяє усім нам відчути себе дітьми та повірити у диво - час, коли по землі ходить Святий Миколай. Всі ми, ніби його помічники, мимоволі хочемо робити більше добрих і приємних справ.

Цього року розпочнемо свято навіть трохи раніше. У п'ятницю, 17 грудня о 18:00 год зберемося в залі засідань (колишній кінотеатр) Івано-Франкового - Миколай запрошує на зустріч і малечу, і дорослих. А ще для присутніх відбудеться тематична дитяча вистава, буде багато веселощів та гарний святковий настрій. Ну і, звісно, солодкі подарунки від Чудотворця.

Впевнена, що дітки вже давно написали листи до Миколая та відправили їх адресату, й тепер з нетерпінням чекають подарунків. Ми ж обіцяємо подарувати усім гостям атмосферний зимовий вечір.

До речі, центральна вулиця Івано-Франкового вже засяяла кольоровими вогнями, створюючи для усіх святковий настрій напередодні особливих днів у році.

По завершенні дійства прошу усіх не поспішати додому та затриматися на кілька хвилин довше, щоб зібратися біля головної новорічної ялинки та зробити спільне фото - започаткуємо разом добру традицію», - голова Івано-Франківської селищної ради Ірина Перун.









Джерело інформації:

















Коментарі