Перейти до основного вмісту


УВАГА! ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО СТИХІЙНІ МЕТЕОРОЛОГІЧНІ ЯВИЩА


За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по території Львівської області вечері 02 грудня зі збереженням вночі та в першій половині дня 03 грудня значні опади (дощ, мокрий сніг та сніг), по півдню території – сильний мокрий сніг з переходом в сніг. Подекуди налипання мокрого снігу, хуртовини. На дорогах ожеледиця.

По місту Львову 03 грудня вночі та в першій половині дня значні опади (дощ, мокрий сніг та сніг), налипання мокрого снігу, хуртовини. На дорогах ожеледиця.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки та проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці.





3 грудня погоду визначатиме проходження атмосферних фронтів з південного заходу.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

По території Львівської області: Ввечері 02 грудня зі збереженням вночі та в першій половині дня 03 грудня значні опади (дощ, мокрий сніг та сніг), по півдню території – сильний мокрий сніг з переходом в сніг. Подекуди налипання мокрого снігу, хуртовини. На дорогах ожеледиця.

По місту Львову: 03 грудня вночі та в першій половині дня значні опади (дощ, мокрий сніг та сніг), налипання мокрого снігу, хуртовини. На дорогах ожеледиця. 

(ІI рівень небезпечності, помаранчевий)

ПРОГНОЗ ПОГОДИ

По Львівській області: Хмарно з проясненням. Вночі та в першій половині дня значні опади (дощ, мокрий сніг та сніг), по півдню території – сильний мокрий сніг з переходом в сніг; подекуди налипання мокрого снігу. В другій половині дня часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, подекуди хуртовини. Температура впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла.

По місту Львову: Хмарно з проясненням. Вночі та в першій половині дня значні опади (дощ, мокрий сніг та сніг), налипання мокрого снігу. В другій половині дня часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, хуртовини. Температура впродовж доби від 1° морозу до 1° тепла.

Погіршення видимості в опадах.

ПРОГНОЗ ПОГОДИ на 2 – 3 добу:

04 грудня: Мінлива хмарність. Без істотних опадів На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 4 – 9° морозу, в горах 12 – 15° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.
05 грудня: Хмарно. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 4 – 9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

ПРОГНОЗ ПОГОДИ на 4-5 добу

06 грудня: Хмарно. Вночі часом сніг, вдень місцями мокрий сніг та сніг. Вітер північно-східний з переходом на південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 2 – 7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

07 грудня: Хмарно. Вночі часом сніг, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби 2 – 7° морозу.










Джерела інформації:






















Коментарі