Перейти до основного вмісту


УВАГА! ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ


17 грудня погоду визначатиме проходження холодних атмосферних фронтів з півночі.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: 

Область: 17 грудня на дорогах ожеледиця. Місцями пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с, хуртовини. Вранці та вдень подекуди значний мокрий сніг та сніг, налипання мокрого снігу.

Місто: 17 грудня на дорогах ожеледиця. Пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с, хуртовина. Вранці та вдень налипання мокрого снігу.

(I рівень небезпечності, жовтий)

По Львівській області: Хмарно. Дощ з переходом в мокрий сніг та сніг, вранці та вдень подекуди значні опади, налипання мокрого снігу. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Температура впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла.

По місту Львову: Хмарно. Дощ з переходом в мокрий сніг та сніг. Вранці та вдень налипання мокрого снігу. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Температура впродовж доби від 1° морозу до 1° тепла.

Погіршення видимості в опадах.

Атмосферний тиск слабо падатиме, відносна вологість повітря істотно не зміниться.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватися правил безпеки.

За поганих погодних умов зокрема ожеледиці водіям транспортних засобів слід бути вкрай уважними. Дотримуйтеся швидкісного режиму, дистанції та відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій.

Також під час поривів вітру намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.









Джерела інформації:




















Коментарі