Перейти до основного вмісту


У ВОЛИЦЬКОМУ НВК ВІДБУЛИСЯ ЗМАГАННЯ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ СЕРЕД УЧНІВ ЗЗСО ШЕГИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ


9 грудня у спортивному залі Волицького НВК відбулися шкільні змагання з настільного тенісу серед учнів 5-9 та 10-11 класів ЗЗСО Шегинівської сільської ради. Метою проведення змагань була популяризація настільного тенісу, зміцнення здоров’я дітей та залучення їх до фізичної культури як складовому елементу загальнонаціональної культури.

Відповідно до умов проведення, змагання проводилися у двох вікових групах: середній 5-9 та старшій 10-11 класи окремо у юнаків та дівчат. В кожній віковій групі команда закладу могла представити по два учасника (1 юнак та 1 дівчина). На змагання прибули юні, талановиті та по спортивному завзяті учні Балицького НВК, Мостиська Другої ЗОШ І-ІІст., Поповицького НВК, Шегинівської ЗОШ І-ІІІ ст., Гусаківського НВК та Волицького НВК. Із спортивним святом учасників змагань привітали господарі змагань дирекція Волицького НВК – Мусійовська Ю., методист відділу ОКМС Шегинівської сільської ради Калита В., побажавши успіхів та перемог на сьогоднішньому турнірі. 

Змагання відбувалися за круговою системою «кожен з кожним», у відповідній віковій категорії (юнаки та дівчата). З явкою учасників даних вікових категорій турнір видався цікавим і напруженим одночасно. Кожен з учасників проявив хороші свої вміння і якості, запеклу боротьбу за призові місця. Особливо у старшій віковій категорії де інтрига тривала до останнього моменту вирішення долі переможця. Тому як і у всіх змаганнях так і у нашому, за підсумками ігор визначилися переможці та призери сьогоднішнього дійства і ними стали: - у середній віковій категорії серед дівчат 5-9 класи: 

І місце – Романович Вероніка (Балицький НВК); ІІ місце – Борис Софія (Волицький НВК); ІІІ місце – Степаняк Вікторія (Шегинівська ЗОШ І-ІІІст.); - у середній віковій категорії серед хлопців 5-9 класи: - І місце – Кожевніков Андрій (Мостиська Друга); - ІІ місце – Саморіз Юрій (Гусаківський НВК); - ІІІ місце – Кінаш Владислав (Шегинівська ЗОШ І-ІІІст.); - у старшій віковій категорії серед дівчат 10-11 класи: - І місце – Танечник Марічка (Шегинівська ЗОШ); - ІІ місце – Петрович Вікторія (Балицький НВК); - ІІІ місце – Серединська Аня (Гусаківський НВК); - у старшій віковій категорії серед хлопців 10-11 класи: - І місце – Андрушко Володимир (Балицький НВК); - ІІ місце – Мелешко Василь (Шегинівська ЗОШ І-ІІІст); - ІІІ місце – Рабей Дам’ян (Волицький НВК). 

Переможці та призери змагань були нагородженні медалями та почесними грамотами відділу ОКМС Шегинівської сільської ради. Нагороди юним спортсменам разом з головним суддею Буцик О. та заступником Волицького НВК Маланчук М, вручав методист відділу Калита В. який подякував усім хто долучився до сьогоднішнього дійства, побажавши усім здоров’я, позитиву і натхнення до змагань в майбутньому.

































Джерело інформації:

















Коментарі