Перейти до основного вмісту


У СЕЛІ ЗЕЛІВ ВІДБУЛОСЬ УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА ЗІ ШТУЧНИМ ПОКРИТТЯМ

17 грудня у селі Зелів відбулось урочисте відкриття майданчика зі штучним покриттям. З цієї нагоди на стадіоні зібралось багато жителів села, юних спортсменів і, звісно, чимало почесних гостей.

На свято до громади Зелова завітали селищна голова Ірина Перун, депутати, працівники селищної ради, старости, також прибув голова Яворівської РДА Ярослав Коминський та помічники народного депутата Павла Бакунця. 

Зазначимо, що будівництво стадіону обійшлося в 1,35 млн грн. Кошти виділили з місцевого бюджету.

«Вітаю мешканців Зелова та усю нашу громаду з відкриттям нового спортивного майданчика. Для мешканців, особливо ж для спортсменів це – велике надбання. Відтепер і дітвора, і дорослі мають гарні сучасні умови для спортивного розвитку та проведення змагань. Маємо амбітну мету - упродовж найближчих років повністю оновити спортивну інфраструктуру нашої громади», - зазначила Ірина Перун. 

Опісля, селищна голова спільно з тренером ФК «Кардинал» Богданом Шахом відзначили кращих юних спортсменів нагородами та подарунками. Крім того, саме Ірина Михайлівна символічно забила перший гол у ворота нового майданчика. 

Додамо, що цей об’єкт був завершений вже цього року завдяки старанням місцевого депутата Мирона Миханіва. Продовжуємо спільно працювати, не забавляючи темп.













Джерела інформації:












Коментарі