Перейти до основного вмісту


У СЕЛІ ВЕЛИКОПОЛЕ ВІДБУЛОСЯ ВІДКРИТТЯ ДОРОГИ ПІСЛЯ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ



Знакова подія зібрала у п’ятницю жителів Івано-Франківської громади у селі Великополе. Тут відбулося урочисте відкриття дороги після капітального ремонту, на який роками чекали місцеві жителі.

На особливу події разом із селищною головою Іриною Перун завітали депутат Львівської облради Віталій Свіщов, помічники народного депутата Павла Бакунця, депутати, старости сіл громади та працівники селищної ради.

На капітальний ремонт дороги у селі Великополе з місцевого бюджету було витрачено близько 8,5 млн грн. Роботи виконувала підрядна організація ТОВ "АЛОВ-БУД".

«Вітаю громаду Великополя з довгоочікуваною подією. Вдячна усім причетним за сприяння і старання, завдяки чому вдалося зрушити це питання з місця та реалізувати даний об’єкт. Значно доклався до роботи староста Мирослав Пісюра, щоб мешканці тепер могли їздити новою дорогою. Хочу наголосити, що тільки у постійній співпраці і взаємодопомозі ми зробимо нашу громаду сильною та заможною. Сьогоднішня подія – найкращий доказ того, що ми на вірному шляху і все робимо правильно», – наголосила у вітальному виступі Ірина Перун.

Селищна голова також привітала жителів села та гостей з прийдешніми святами та побажала всім успішного та щасливого нового року і веселих свят. А найменші жителі отримали солодкі подарунки.













Джерела інформації:




















Коментарі

  1. А на велокопільській вулиці у селищі Івано-Франкове яма на ямі і нема кому зробити , це дуже добре що зробили дорогу у Великому Полі

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар