Перейти до основного вмісту


У СЕЛІ ЗОЛОТКОВИЧІ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ВІДКРИЛИ ДОБРОВІЛЬНУ ПОЖЕЖНУ КОМАНДУ


Добровільні пожежні команди є запорукою забезпечення надійного захисту населення від надзвичайних ситуацій, особливо у сільській місцевості. Тож на Львівщині велика увага приділяється створенню таких підрозділів на території області.

Так, 17 грудня в с. Золотковичі Яворівського району урочисто відкрили добровільну пожежну команду.

Добровільна пожежна команда буде обслуговувати 10 населених пунктів, де проживає понад 3 000 мешканців.

Пожежне депо розташована на території ТзВО «Агрокультура Мостиська». У новоствореній добровільній пожежній команді нестимуть службу четверо місцевих жителів. Сільські вогнеборці забезпечені бойовим одягом та спорядженням та необхідною пожежною технікою. Пожежний автомобіль для добровільної команди передало Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Заступник начальника Головного управління Валерій Глобенко зазначив: «Хочу подякувати органам місцевого самоврядування за постійну активну підтримку створення підрозділу. Також щиро дякуємо керівництву підприємства, яке надало приміщення для несення служби. А створена добровільна пожежна команда на території громади дозволить оперативніше реагувати на надзвичайні ситуації та забезпечувати надійний захист громади.»

Після вітального слова почесні гості перерізали символічну стрічку на вході до пожежного депо та настоятель місцевого храму освятив пожежний автомобіль та приміщення пожежного депо, де рятувальники нестимуть службу.

В урочистостях з нагоди відкриття добровільної пожежної команди взяли участь заступник голови Яворівської районної державної адміністрації Андрій Тиндик, керівництво ГУ ДСНС України У Львівській області, органи місцевого самоврядування та представники громади.

Відтепер громада почуватиметься безпечнішою.


















Джерела інформації:





















Коментарі