Перейти до основного вмісту



У НОВОЯВОРІВСЬКУ ВІДКРИЛИ СОЦІАЛЬНЕ КАФЕ-БІБЛІОТЕКУ


Сьогодні, 16 грудня, у 4-річницю з дня створення соціального центру «РЕГІНА» відбулося відкриття та освячення нового соціального простору «Соціальне кафе-бібліотека «Регіна», в якому кожен охочий, за чашкою кави, зможе почитати книгу.

На свято завітали духовенство, керівництво Новояворівської міської ради та друзі соціального центру, які привітали учасників соціального центру з цією подією та заслухали звіт про проведену роботу за рік.

«Разом з вами ми створювали умови, в яких проходила соціальна адаптація наших учасників центру, тут - розкриваються таланти, тут - щирі слова і взаємодопомога, тут - вірять у тебе і в твої можливості, саме тут - ти можеш бути собою і бути корисним суспільству», - наголосила під час звіту керівник БО «ДИТЯЧІ МРІЇ» Наталія Кулик.

Соціальний центр «Регіна» - це заклад, який використовує європейську модель соціальної роботи з людьми з інвалідністю. Створює для своїх учасників комфортне середовище для розвитку, навчання, спілкування і, що важливо, допомагає їм виявити себе в роботі чи в улюбленому занятті.

























Джерело інформації:

















Коментарі