Перейти до основного вмісту


«СЬОГОДНІ ДО ЯВОРОВА ПРИБУВ «РІЗДВЯНИЙ КОНВОЙ» УКРАЇНСЬКИМ ДІТОЧКАМ ВІД ОДНОЛІТКІВ З НІМЕЧЧИНИ», - ЯРОСЛАВ КОМИНСЬКИЙ


«На Яворівщині Святий Миколай розпочав радувати дітей подарунками. 

Сьогодні до Яворова прибув #Різдвяний_конвой українським діточкам від їх однолітків з Німеччини.

Спільно з першим заступником Володимиром Дзюнькою та заступником Андрієм Тиндиком стали помічниками Миколая та подарували діточкам з Яворівської громади краплинку добра, турботи та дива. Вже завтра діти інших громад району отримають свої подарунки.

Дякую німецьким партнерам та волонтерській команді "Народної Самооборони Львівщини" за те, що маємо можливість стати частинкою щасливих моментів дітей, які потребують уваги та турботи. Адже, радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконують усіх нас, якою великою справою є творити добро.

Зазначу, "Різдвяний конвой" - це соціальний проєкт, який реалізовують представники WPK WeihnachtspackchenkonvoigGmbH з Німеччини у партнерстві з Народною Самообороною Львівщини, Львівською обласною державною адміністрацією, Яворівською районною державною адміністрацією та громадською організацією Lviv International Rotary Club.

Понад 9000 подарунків для дітей пільгових категорій прибули в Україні», - повідомляє голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський на своїй сторінці у Facebook. 











Джерело інформації:














Коментарі