Перейти до основного вмісту


РЕАЛІЗОВАНО ПРОЄКТ «ПРИРОДНА СПАДЩИНА НА УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКОМУ ПРИКОРДОННІ»


Яворівською та Самбірською районними радами реалізовано ПРОЄКТ «ПРИРОДНА СПАДЩИНА НА УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКОМУ ПРИКОРДОННІ».

Сьогодні, 16 грудня відбулася підсумкова конференція «Презентація туристичних магнітів прикордоння у Яворівському та Самбірському районах».

З вітальними словами до присутніх звернулися виконавчий директор Асоціації «Єврорегіон Карпати-Україна» Наталія Савка, голова Яворівської районної ради Микола Романюк та голова Самбірської районної ради Віталій Кімак.

Участь в заході взяли голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський, голови ТГ Яворівського району.

Захід відбувся у партнерстві Яворівської та Самбірської районних рад в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яка реалізується Асоціацією «Єврорегіон Карпати Україна» та фінансується за кошти обласних бюджетів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей”.

Під час підсумкової конференції відбулася презентація туристичних магнітів, про які розповіла директор Краєзнавчого музею Леся Більська та міжрегіональних туристичних проектів прикордоння Яворівського та Самбірського районів.

Також було підписано угоду про співпрацю між Самбірським та Яворівським районами.









Джерело інформації:



















Коментарі