Сьогодні в Новояворівському ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 відбулась презентація «Новітні стандарти громадського харчування».
Розпочався захід з вступного слова першого заступника голови Яворівської райдержадміністрації Володимира Дзюньки, голови Новояворівської територіальної громади Володимира Мацелюха та заступника голови Яворівської районної ради Володимира Горбаця.
Спікери представили презентацію «Новітні стандарти громадського харчування» у наступних напрямах:
- Світові практики організації харчування в закладах освіти: кухня повного циклу та опорна кухня.
- Сучасний технологічний процес та його складові.
- «Комплексний підхід»: з чого почати.
- Точки контролю безпекових норм НАССР для управлінців та директорів.
- Управлінські рішення: співпраця з кейтеринговими компаніями.
- Як економити, не економлячи на здоров’ї дітей.
Після презентації для присутніх відбулась дегустація готових страв та дискусійна панель «запитання - відповіді».
На завершення заходу начальники відділів освіти ТГ Яворівського району урочисто підписали меморандум про співпрацю з Національною асоціацією громадського харчування.
Зазначимо, спікери були член правління НАГХ - Іван Янчишин виконавчий директор, Андрій Янчук заступник виконавчого директора НАГХ та Тетяна Скоропляс.
Шеф-технологи НАГХ: Олексій Глущенко, Юрій Мєдвєдєв, Микола Науменко.
Джерела інформації:
Коментарі
Дописати коментар