Перейти до основного вмісту


ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО НЕБЕЗПЕЧНІ МЕТЕОРОЛОГІЧНІ ЯВИЩА / ПРОГНОЗ ПОГОДИ 07 – 11 ГРУДНЯ


Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Львівщині та місту Львову!

07-09 грудня на дорогах ожеледиця.

І рівень небезпечності.

Погодні умов можуть призвести до порушення звичного руху транспорту.


7 грудня погоду визначатиме улоговина від циклону над Егейським морем.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

По території Львівської області: 07 грудня на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу.

По місту Львову: 07 грудня на дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу.

ПРОГНОЗ ПОГОДИ

По Львівській області: Мінлива хмарність. Часом мокрий сніг та сніг, місцями налипання мокрого снігу. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 2 – 7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

По місту Львову: Мінлива хмарність. Часом мокрий сніг та сніг, налипання мокрого снігу. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 2 – 4° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла.

Погіршення видимості в опадах, в тумані 500 – 1000 м.

ПРОГНОЗ на 2 – 3 добу:

08 грудня: Хмарно з проясненнями. Вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 5 – 10° морозу, в горах 13 – 15° морозу; вдень від 4° морозу до 1° тепла.

09 грудня: Мінлива хмарність. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 5 – 10° морозу, в горах 13 – 15° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла.

ПРОГНОЗ на 4 – 5 добу:

10 грудня: Хмарно з проясненнями. Часом мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби від 4° морозу до 1° тепла.
 
11 грудня: Хмарно. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 4 – 9° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.


Попередження про сніголавинну небезпеку:

06 – 07 грудня у зв’язку із снігопадами в горах Львівської області очікується помірна сніголавинна небезпека (ІІ рівень).








Джерела інформації:













Коментарі