Перейти до основного вмісту


«ОЛІМПІЙСЬКЕ ЛЕЛЕЧЕНЯ-2021»: ПРО УЧАСТЬ КОМАНДИ БІРКІВСЬКОГО ЗЗСО І-ІІІ СТУПЕНІВ ІМ. ТАРАСА ШЕВЧЕНКА В ШКІЛЬНИХ ЗМАГАННЯХ 


«Збірна команда восьмих класів Бірківсього ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка, на чолі з вчителем фізичного виховання Костюком Русланом Андрійовичем та президентом школи Гащук Христиною приймали участь у фінальному конкурсі «Олімпійське лелеченя – 2021» на Львівщині.

Участь у вікторині та естафетах брали 12 команд Львівської області! Змагання було розпочато привітальним виступом клубу черлідингу «Львівські ангели». А також представлення команд, організаторів та спонсорів.

Також можна було поспілкуватися з учасниками олімпійських ігор, а саме з Христиною Пограничною – учасницею Олімпійських ігор у Токіо 2020 з художньої гімнастики, Володимиром Гозою – учасником Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро 2016 з важкої атлетики, Сергієм Дреботом – учасником Олімпійських ігор у Лондоні 2012 з дзюдо.

Провели руханку й розпочали з естафети:

1 етап: 
команда «Бірківських знавців спорту» перемогла з рахунком 2:0;

2 етап: 
ми також здобули перемогу, рахунок 1:0;

3 етап: 
завершальний, перемога 1:0.

Перейшли до вікторини, яка складалась з 24 питань, яку також подолали.

За підсумками суддів пройшли у фінал, у якому здобули ІІІ місце в номінації «Олімпійська естафета».

Дякуємо усім організаторам!

Citius, altius, fortius – communis», – президент Бірківсього ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка Христина Гащук. 










Нагадаємо, вчора, 17 грудня, відбулися шкільні змагання Львівщини за програмою Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя-2021». Участь у заході взяли шкільні команди з різних територіальних громад області та міста Львова. 

Детальніше за посиланням.












Джерела інформації:













Коментарі