Перейти до основного вмісту


ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ У ВОРОЦІВСЬКОМУ ОКРУЗІ (ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ТГ)


День Святого Миколая - одне з найсвітліших і найрадісніших свят, якого чекають не лише малюки, а й дорослі. З цієї нагоди жителі Вороцівського округу підготували святковий концерт.

Селищна голова Ірина Перун щиро побажала малечі та дорослим веселих Нового року та Різдва Христового, міцного здоров’я, успіхів у навчанні, лише позитивних емоцій у житті та здійснення усіх бажань.

«Це свято вчить нас вірити в чудо, навчає милосердю, доброті та чуйності, любові до ближніх. Ми, дорослі, намагаємося наслідувати добрі та правильні вчинки Святого Миколая, бути його помічниками на землі, щоб не тільки в такі особливі дні як сьогодні, а кожного дня усі відчували любов та опіку. Нехай добрий святий Миколай принесе щастя у ваші сім'ї , мир та спокій», - сказала вона.

Також Ірина Михайлівна коротко розповіла про реалізовані об’єкти у Вороцівській громаді протягом цього року та окреслила плани на прийдешній.

По закінченню святкового концерту Святий Миколай привітав усіх присутніх з прийдешніми святами та подарував дітям і дорослим солодкі подарунки.













Джерело інформації:













Коментарі